nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Bellmarine elektrisch varen sets


Op het gebied van elektrisch varen is Bellmarine inmiddels een toonaangevend begrip. De jarenlange ervaring, kwaliteit en duurzaamheid staan garant voor puur vaarplezier!

PERFECTIE IN DETAIL
Door gebruik van de beste materialen en oog voor detail, leveren en produceren zij elektrisch varen systemen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Bellmarine systemen zijn stuk voor stuk ontworpen voor gebruik aan boord. Doordat de systemen compleet "Plug and Play" zijn uitgevoerd, zijn deze eenvoudig te installeren.

MOOIER KUNT U NIET VAREN!
De Bellmarine elektrische vaarsystemen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Met ruim 3000 varende systemen is Bellmarine een begrip in zowel de recreatieve als de professionele markt.

DUBBEL GENIETEN
Bellmarine selecteerde een aantal complete sets voor u, om uw keuze te vereenvoudigen. De sets zijn samengesteld met de beste materialen en zijn tevens standaard voorzien van de Acuity batterij monitor voor een zeer accurate weergave van uw batterij cappaciteit en een Mastervolt Mass Combi (lader / omvormer) hierdoor heeft u tijdens het varen ook direct 230 Volt aan boord!


U bent niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook de prijs van een echt compleet Bellmarine systeem zal u zeer aangenaam verrassen!


Weergave:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu