nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Optima Accu

De Optima Accu is een accu die gebouwd is met het oog op zware belasting van boten, trucks en 4x4. Het merk staat voor producten die u verder brengen dan u ooit voor mogelijk hield. Alle producten zijn gebaseerd op de volgende belofte: ‘Een Performance die voortdurend ultieme power en uithoudingsvermogen in de meest veeleisende omstandigheden biedt.’ Altijd wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke prestatie.

De accu van Optima zal door zijn ontwerp tegen de meest extreme omstandigheden bestand zijn. De Spiralcell technologie van de Spiral AGM accu fixeert alle inwendige delen waardoor de accu beter bestand is tegen extreme trillingen dan normale accu's. Daarnaast hebben de Optima batterijen een langere levensduur dan de traditionele varianten. 

Tevens hebben wij momenteel verschillende aanbiedingen lopen, waarmee u diverse Optima Accu’s afgeprijsd in huis haalt. Neem snel een kijkje in ons assortiment!Weergave:


Bezig met laden...
Optima accu montage frame
€ 23,50

Prijs per stuk

Optima Blue top 4.2 55ah
€ 199,99

Prijs per stuk

Optima Blue top 5.5s 75ah 12 volt
€ 239,95

Prijs per stuk

Aanbieding
Optima Red Top 4.2s 50ah 12 volt accu
Optima Red Top 4.2s 50ah 12 volt accu
€ 175,00 € 164,00

Prijs per stuk

Optima Red Top 4.2U (zijaansluiting)
€ 212,50

Prijs per stuk

Optima Yellow top 2.7s 38ah
€ 170,00

Prijs per stuk

Optima Yellow top 3.7R 48ah 12volt
€ 210,00

Prijs per stuk

Aanbieding
Optima Yellow Top 4.2s 55ah
Optima Yellow Top 4.2s 55ah
€ 199,99 € 191,49

Prijs per stuk

Aanbieding
Optima Yellow Top 5.5s 75ah
Optima Yellow Top 5.5s 75ah
€ 229,95 € 223,95

Prijs per stuk

Kenmerken en voordelen van de Optima Accu 

Wanneer u kiest voor een Optima accu kunt u altijd vertrouwen op ongekende duurzaamheid en bovenal: betrouwbaarheid. De accu’s zijn zeer gebruiksvriendelijk, maar niet te vergeten ook milieuvriendelijk. Doordat de bak gesloten is, kan er geen zuur vrijkomen of weglekken. Daarbij is het product corrosievrij. We hebben een aantal kenmerken voor u op een rijtje gezet:

•    Betrouwbaar
•    Duurzaam
•    Lage inwendige weerstand
•    Zeer hoge capaciteit
•    Lekvrij (zelfs bij beschadiging)
•    Lange levensduur
•    Onderhoudsvrij
•    Veilig voor machine, mens en milieu


De Optima accu’s behoren tot de meest duurzame accu’s die momenteel op de markt te vinden zijn!
 

Laden van de accu


Voor iedere toepassing is er wel een accumulator in ons assortiment. Wanneer u uw boot in de winter niet gebruikt, dan is ons laadadvies om uw Optima accu maandelijks één dag of twee dagen onder de druppellader te leggen. We hebben hieronder nog een aantal specificaties voor u op een rijtje gezet:

Laden met een dynamo minimaal 13,65Volt - 15,0 volt

Laden met een batterij (accu) lader:

•    Constant voltage 13,8 tot 15 Volt 10amp voor 6 - 12hrs
•    Float Charge 13,2 tot 13,8 volt 1 AMP
•    Snel laden Max 15,6 Volt geen max ampère zo lang temperatuur onder de 50 graden blijft.

Cyclisch of serie applicatie 14,7 volt geen stroom limiet zo lang temperatuur onder de 50 graden blijft. Wanneer laadstroom onder de 1amp zakt nog minimaal 1 uur laden met 2amp. Indien er aan deze voorwaardes wordt voldaan zult u lang kunnen genieten van uw accu. Het niet volledig opladen van de accu kan de levensduur verkorten en de prestatie van de accu doen afnemen.
 

Optima accu kopen bij Elektrisch Varen Accu


Wanneer u regelmatig op het water te vinden bent dan is een goede accu zeer belangrijk. In de watersport ziet u vaak veel verschillende stroomtoepassingen. De juiste boot accu voorziet uw boot altijd van de juiste hoeveelheid stroom. Hierdoor zit u nooit meer zonder en heeft u altijd stroom wanneer u het nodig heeft! Dit begint bij: een Optima accu kopen. Bij ons vindt u drie verschillende typen, namelijk:

•    Red top
•    Yellow top
•    Blue top


Binnen deze series vindt u verschillende producten. De producten verschillen in voltage (elektrische spanning) en Ampère (eenheid elektrische stroom), zoals onder andere de: Optima Accu 75ah of een 38ah. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste accu, zodat het product gegarandeerd toepasbaar is op uw boot. Hieronder hebben wij de typen verder voor u toegelicht.
 

Red top


Dit is dé start accu voor uw auto bij uitstek. De kleine afmetingen van de accu zorgen ervoor dat de accu in bijna ieder type auto toepasbaar is. Door zijn hoge startstroom welke hij lang vasthoudt tijdens het starten is de Optima Red Top accu een uitermate goede start accu. (Let wel op! Alleen geschikt als start accu, voor cyclische toepassingen zoals elektrisch varen of voor de mover van een caravan kiest u de blue of yellow)
 

Yellow top

 

De Optima Yellow Top is dé accu wanneer u deze wilt gebruiken voor een cyclische belasting. Bijvoorbeeld het voeden van een lier op een auto, maar word ook veel gebruikt voor de mover van een caravan, ook een elektrische scooter kan er prima mee uitgerust worden. Deze Accu is dus voor vele toepassingen bruikbaar.
 

Blue top

 

Deze Optima Blue Top accu is geschikt voor de maritieme toepassingen. Deze heeft extra aansluitpolen welke heel handig zijn om extra accessoires op aan te sluiten. Door de lage inwendige weerstand heeft de accu een hele lage zelfontlading en hierdoor uitermate geschikt voor seizoen toepassing zoals de watersport.
 

Heeft u vragen? Neem dan contact op!


Heeft u vragen over één van onze accu’s? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij beschikken over zeer veel ervaring, waardoor ons deskundige personeel u van het juiste advies kan voorzien. Met de juiste Optima accu kunt u weer zorgeloos genieten van elektrisch varen!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu