nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Rebelcell
Weergave:

Rebelcell Lithium accu


Rebelcell lithium accu's zijn kleiner, lichter en leveren meer vermogen dan vergelijkbare traditionele lood, AGM of gel accu’s. Lithium accu’s kunnen sneller geladen worden, gaan langer mee, zijn milieuvriendelijker en hebben een gunstige kosten/laadcyclus. 
 

Rebelcell hengelsport accu


Rebelcell heeft in maart 2015 een nieuwe lijn lithium accu's gepresenteerd de hengelsport accu. 2 type accu's speciaal voor de hengelsport ontwikkeld. De accu's zijn nu nog beter maar vooral belangrijk een stuk goedkoper. De 12V25 angling en de 12V50 angling. Deze pakketen zijn samengesteld incl een acculader zodat de accu altijd met de juiste lader opgeladen word en zo in top conditie gehouden word en tot wel 10 visseizoenen meegaat.
Hier zijn in 2016 nog meerdere modellen bijgekomen te weten de 24V50 een 24 volt 50A lithium accu en de 12V100 ultimate12 volt 100A lithium accu.
 

Rebelcell Nederland


Het hoofdkantoor van Rebelcell staat in Nederland. Van hieruit wordt met een internationaal netwerk gewerkt aan de ontwikkeling van de meest hoogwaardige en gebruikersvriendelijkste lithium accu’s.
 

Rebelcell lithium accu zal de markt veranderen


Wij geloven dat Rebelcell de markt zal veranderen door hoogwaardige lithium batterijen te produceren met voordelen in levensduur, veiligheid en gemak, die de gebruikerservaring radicaal verbetert en in veel markt segmenten loodzuur batterijen zullen vervangen als standaard.

Rebelcell voor aan de waterkant


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu