nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rebelcell 24volt 100A lithium accu komt er aan Rebelcell komt zeer binnenkort (begin aug 2017) met een nieuwe 24volt 100 Ampere lithium accu. Door de vraag uit de markt naar grotere vermogens maar minder gewicht heeft Rebelcell de afgelopen tijd een nieuwe grotere accu ontwikkeld welke ook de grotere 24volt motoren van stroom kan voorzien.

Vervangt 4x 105ah loodaccu

De nieuwe 24V 100A heeft niet alleen dubbele capaciteit van de bestaande Rebelcell 24V 100A lithium accu24V50 maar ook een zwaardere BMS welke ontlaadstromen van 100A continue aankan. De nieuwe accu weegt maar 16kg en vervangt in vermogen 4x 105ah loodaccu's. Wat dus een gewichtsbesparing van +/- 80kg oplevert.
Deze nieuwe 24 volt accu zal ook in serie geschakeld kunnen worden om er zo 200A van te maken. Deze accu met bijvoorbeeld een Minn Kota Terrova boegmotor zou een zeer mooie combinatie zijn. 


Laadstatus en USB

Zoals tegenwoordig gewoon bij Rebelcell is ook deze accu's uitgerust met laadstatus display en USB aansluiting voor het opladen van uw telefoon of tablet aan de waterkant. Deze functie is in/uit schakelbaar zodat het niet onnodig stroom verbruikt en er zoveel mogelijk over blijft voor uw elektromotor.


BMS en Veiligheid

Het BMS (battery management systeem) beschermt uw accu en draagt bij aan een lange levensduur. Functies van het BMS zijn bescherming tegen te diep ontladen, te hoge/lage temperaturen, te snel ontladen, piekstromen en balanceren van cellen. Bij het overschrijden van 1 van deze waarden zal de accu zichzelf uitschakelen en zichzelf weer inschakelen wanneer het weer binnen de waarden valt.


De prijs

Dan blijft natuurlijk ook nog over wat gaat het kosten? De 24volt 100A accu gaat €2099,- met een standaard 12A acculader. Dezelfde accu met waterdichte 12A acculader gaat €2199,- kosten. 


Garantie

De accu heeft standaard 2 jaar fabrieksgarantie vanaf datum welke op uw aankoopbon vermeld staat.


Technische gegevens Rebelcell 24V100:

Techenische gegevens Rebelcell 24volt 100A

Heb je een 24 volt elektrische buitenboordmotor dan is de Rebelcell 24V100 de accu voor jou. Nooit meer sjouwen met zware accu's, makkelijk en snel tussentijds op te laden. 100% te ontladen, over het hele bereik een hogere spanning waardoor de elektromotor makkelijk draait. Reserveer nu alvast een exemplaar bij ons door een mail te sturen naar info@akmaritimeservice.nl 
      14-07-2017 09:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu