nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Betalingsmogelijkheden:

In de elektrischvaren-accu webshop heeft u verschillende mogelijkheden om uw order te betalen. Zo kunt u betalen via Ideal, Bancontact, Credit card (+€2,50), vooraf overboeken en betaling via Pay Pal.

Ideal logoBancontact logo  
 

Verzending binnen Nederland:

Levering geschiedt tijdens kantooruren, van maandag t/m vrijdag.

De meeste producten worden voor het standaard tarief van € 6,95,- verzonden. Vele accu's worden op dit moment gratis verzonden (dan word dit ook in de tekst vermeld.) Word er bij de accu's geen gratis verzending vermeld en het gewicht is onder de 30kg dan zullen de verzendkosten € 13,20,- bedragen. Tenzij het een natte accu is welke niet met de pakketdienst verzonden kan worden. Dan zullen de verzendkosten € 20,- zijn. Dit geld ook voor pakketten boven de 30kg.

Voor verzending naar Belgie, Duitsland en Luxemburg word altijd € 7,50 extra gerekend bovenop het standaard tarief van het product.

Wij zullen proberen u artikel binnen 1-3 werkdagen te leveren. (dit is niet altijd mogelijk door de omvang van het pakket waardoor het via pallet zending gedaan moet worden)

Uitzondering hierop zijn: artikel is niet voorradig, overmacht door storing bij elektrischvaren-accu.nl of één van onze toeleveranciers.

Indien u uw bestelling op een dag voor een feestdag aan ons doorgeeft zal deze +/- 2 werkdagen na de desbetreffende feestdag plaats.

Verzendkosten

De verzendkosten zullen berekend worden op gewicht, hiervoor hebben wij verschillende verzendtarieven. Diverse producten worden binnen Nederland al gratis verzonden. Dit staat dan ook duidelijk bij de artikelen vermeld.

Natte accu's:

De verzendkosten voor natte accu's zijn afhankelijk van het bestelde product en hoeveelheid.

Voor verzending naar andere landen dan Belgie, Duitsland en Luxemburg neem van te voren even contact met ons op.

Garantie:

De garantie is op vrijwel alle producten 1 jaar mocht dit anders zijn dan zal dit bij het product worden vermeld.

Retourprocedure:

Artikelen die beschadigd aankomen of verkeerd door ons geleverd, worden omgeruild en retour genomen.De portokosten voor het retour sturen van het artikel komt voor rekening van de elektrischvaren-accu.nl. Indien u als klant een artikel verkeerd besteld heeft, kunnen wij dit voor u omruilen mits aangegeven binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. De portokosten voor het retour sturen van het artikel komt voor uw rekening. Voor speciaal bestelde artikelen geldt deze regeling niet.
Alleen artikelen die compleet zijn, in ongeopende en onbeschadigde staat en in hun oorspronkelijke verpakking, zonder bedrukte plakband en zonder geschreven tekst op de verpakking, kunnen worden teruggezonden en kunnen worden aanvaard. Totdat wij de goederen retour hebben ontvangen, bent u er zelf verantwoordelijk voor. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor deze goederen tijdens het transport naar ons.

Sinds Juni 2014 moeten wij u ook een herroepingsformulier aanbieden waarop u kunt aangeven dat u de overeenkomst herroept en de artikelen niet wilt houden. Hier kunt u het formulier downloaden, invullen en naar ons retourzenden. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt de overeenkomst alleen herroepen als de artikelen niet gebruikt zijn, in hun orginele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. Is dit niet het geval kan de overeenkomst niet worden herroepen.

U kunt uw retourzending/herroeping aanmelden via info@faberelektroservice.nl gebruik hierbij graag wel het herroepingsformulier om alle gegevens op te vermelden.

U ontvangt u een email ter bevestiging die u, indien van toepassing, bij de goederen moet voegen die u terug wilt sturen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu