nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Victron accu


Met een Victron accu bent u altijd voorbereid tijdens het varen. Zo hebben wij accu’s van Victron die hoofdzakelijk ontworpen zijn om uw bootmotor te starten, maar ook acculaders die als doel hebben om langdurig stroom te bieden. Kies uit accu’s met een capaciteit van 8Ah, of voor modellen die geschikt zijn voor hoge stroom toepassingen (max 320Ah). Tevens hebben onze Victron acculaders een lange levensduur, wat te danken is aan de lage zelfontlading en het gebruik van zuivere kwaliteitsmaterialen.

Bestel snel en eenvoudig op onze webshop, of vraag onze experts om advies! 


Weergave:

Elk type Victron accu te koop


Als specialist in elektrisch varen hebben wij alle typen acculaders voor uw boot van het merk Victron Energy. Een categorie waar men vaak voor bij ons terecht komt is GEL accu. Dit zijn accu’s die een ongekende duurzaamheid bieden bij diepontlading en daarmee een zeer lange levensduur hebben. Eenvoudiger omschreven wordt dit type Victron lader gebruikt om elektrische apparaten op een boot of andere locatie langere tijd van stroom te voorzien. 

Een andere populaire categorie is AGM accu’s, die zeer divers toepasbaar zijn. Ze kunnen gebruikt worden voor het starten van motoren, maar zijn ook ideaal voor een langdurige stroomvoorziening. Dit in tegenstelling tot de GEL accuschakelaars van Victron, die slechts beperkt als startaccu kunnen dienen.


Comfort CE & UL normering


Onze Victron accu’s zijn vervaardigd comform de CE en UL normering, wat inhoudt dat aan alle relevante Europese en Amerikaanse specificaties op het gebied van kwalitateit en veiligheid wordt voldaan. Vandaar dat u met Victron de zekerheid heeft dat u werkt met materiaal dat niet alleen langdurig zijn werk blijft doen, maar ook nog eens uitvoerig is getest. 


Elektrisch Varen Accu heeft wat u zoekt!


Bent u op zoek naar een Victron dealer? Wij hebben een breed assortiment aan accuschakelaars voor uiteenlopende toepassingen. Neem tijdens het varen uw favoriete apparaten mee en maak daar geheel zorgeloos gebruikt van. Ons materiaal is voorzien van alle relevante certificaten en wordt binnen enkele dagen bij u thuis geleverd. Bovendien ontvangt u van ons ‘niet goed, geld terug’- garantie en kunt u ook nog eens achteraf betalen. 

Bestel vandaag nog een Victron accu en zorg ervoor dat u voortaan qua apparatuur niets tekort komt!  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu