nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt

Victron omvormer


Bent u op zoek naar een Victron omvormer voor uw boot? Wij bieden diverse omvormers van het merk Victron, die gebruikt worden om DC te transformeren in AC elektriciteit en op te slaan in acculaders. Vervolgens wordt de gelijkspanning uit uw acculader omgezet in spanning, waarmee diverse apparaten gebruikt kunnen worden. Hierdoor kunt u op uw boot, tijdens het rijden of met kamperen elektrische apparatuur meenemen. Onze Victron energy omvormers produceren zuivere sinusgolven en hebben een hoog piekvermogen. Wat inhoudt dat de geleverde energie kwalitatief hoogwaardig is, soortgelijk aan het netwerk dat u thuis heeft.
 
Bestel vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat uw omvormer spoedig bij u thuis wordt geleverd. Heeft u nog vragen, of wilt u advies ontvangen? Bel ons dan gerust!


Weergave:

Koop bij ons uw victron omvormer


Wanneer u een Victron sinus omvormer aanschaft, weet u dat het apparaat een hoge efficiëntie heeft. Ons materiaal is namelijk geavanceerd en zorgt in samenwerking met een acculader voor een stabiele en kwalitatieve stroomlevering. Daarnaast bieden wij ook een Victron acculader en omvormer ineen: de multifunctionele Victron Multiplus. Met zijn compacte behuizing is het ook nog eens voorzien van een snelle AC-wisselschakelaar en vormt daarmee een compleet apparaat voor uiteenlopende toepassingen!

Een andere Victron die als lader en omvormer kan dienen is de Victron Quattro. Dit energiesysteem kan tevens gebruikt worden met twee AC-bronnen. Bovendien biedt het model de mogelijk om adaptief op te laden en heeft het verschillende integratiefuncties.

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze Victron omvormers? Bel ons op 085 222 20 20 voor vragen en advies! 


Ruim assortiment omvormers voor uw boot


Als het op omvormers aankomt hebben wij alle Victron modellen die u nodig heeft. Onze apparaten worden ook gebruikt door professionals en zijn ontworpen voor zowel hoge als lage ladingen. Eén van onze meest gebruikte omvormers is de Victron Phoenix; voorzien van een hoog piekvermogen en een zuivere sinus-uitgang. Tevens is bij het model HF-technologie toegepast. Dit geeft de Victron omvormer niet alleen een licht ontwerp, maar zorgt er ook nog eens voor dat het met elke belasting kan werken!  


Snel geleverd bij Elektrisch Varen Accu


Bent u erover uit en wilt u een omvormer in huis halen voor uw boot? Elektrisch Varen Accu heeft alle systemen van het merk Victron te koop en hanteert een snelle levering. Ook kunt u bij ons na aanschaf uw geld terugkrijgen, wanneer blijkt dat het apparaat niet naar wens functioneert. Bovendien kunt u ons bellen of berichten voor gedegen advies, zodat u altijd het juiste omvormsysteem in huis haalt! 

Bestel vandaag vandaag uw Victron omvormer en geniet optimaal van het varen! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.
Geachte bezoeker

Wegens de Corona uitbraak zijn een aantal artikelen voorlopig niet voorradig.

De export en productie van artikelen is in veel landen on hold gezet.
Hierdoor kan het zijn dat het gewenste artikel een langere levertijd betreft.

Voor de actuele voorraad status van artikelen bel of mail ons !
Excuses voor het ongemak


Team Elektrischvaren-Accu