nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Flexibele zonnepanelen

Een steeds grotere groep mensen ziet de meer waarde van het opwekken van energie op de zon. Wij verkopen de de flexibele overloopbare zonnepanelen van Sunbeam. Een kwalitatief hoogwaardig product tegen een gunstige prijs.
 

Sunbeam systems flexibele zonnepanelen

Naast dat onze zonnepanelen flexibel, dun, extreem licht én overloopbaar zijn bieden ze nog meer voordelen. Al onze panelen hebben een hoogwaardige afwerking en een strakke uitstraling: een mooi helder witte ondergrond met zwarte zonnecellen zonder zichtbare interne bedrading of soldeerpunten. Ook de externe bedrading is zo minimaal mogelijk gehouden. Op de grotere panelen (50-100 Wp) is de ‘junction box’, het aansluitpunt voor de aansluitkabels op de panelen, zo klein mogelijk gehouden en voegt zo slecht 1 cm toe aan de totale lengte van het paneel. Hoogwaardige 2.5mm² kabels met MC4 connectoren garanderen minimale weerstand en een waterdichte aansluiting. Op de kleinere panelen (18-30 Wp) loopt de bedrading via de achterkant van het paneel en is zo volledig weg te werken bij installatie.
 

Tough bovenlaag

De huidige flexibele zonnepanelen zijn ook te voorzien van een zogenaamde tough bovenlaag. Hierdoor zijn de panelen minder gevoelig voor vuil, sterker waardoor minder krassen en hierdoor blijft het paneel langer zijn hoge opbrengst houden.


Weergave:


Bezig met laden...
Aanbieding
Sunbeam T50 flexibel zonnepaneel 50 watt (showmodel)
Sunbeam T50 flexibel zonnepaneel 50 watt (showmodel)
€ 269,00 € 225,00

Prijs per stuk

Torqeedo Sunfold 50
€ 600,00

Prijs per stuk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.