nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Hoofdstroomschakelaar

Met een hoofdstroomschakelaar, ook wel een batterijschakelaar genoemd, kunt u de complete elektrische voorziening op uw boot in- of uitschakelen. Op deze manier zorgt u ervoor dat de accu nooit leeg is en kunt u hem uitschakelen gedurende het winterseizoen. Doet u dat niet? Dan loopt u het risico dat uw boot na de winterperiode niet meer kan starten. Weergave:


Bezig met laden...
Hoofdstroomschakelaar 50amp continu
€ 13,50

Prijs per stuk

Hoofdstroom schakelaar 350amp
€ 22,50

Prijs per stuk

Hoofdstroom schakelaar 500amp
€ 36,50

Prijs per stuk

Hoofdstroomschakelaar boot 

Bent u op zoek naar een hoofdschakelaar voor uw boot? Houd er bij het kiezen van een schakelaar altijd rekening mee hoeveel stroom er door de schakelaar gaat. Heeft u een lichte accu schakelaar en bent u met veel mensen op het water, die allen elektronische apparatuur gebruiken? Dan is er een kans dat uw elektronica kapot gaat. U kunt beter een hoofdstroomschakelaar kiezen die met een hogere amperage kan werken, dan dat u risico neemt door aan de lage kant te zitten.

Diverse amperages

Accu schakelaars kunnen over het algemeen werken met amperages van 300 – 400. Wij hebben ze in verschillende stroomsterktes. Bent u op zoek naar een zwaarder model? Kies dan een hoofdstroomschakelaar van 500amp. Tevens bieden wij modellen van 50amp, 350amp en BEP/Hella 275amp. Allen zijn goedkoper dan bij onze concurrenten en heeft u binnen enkele dagen in huis!   

Eenvoudig bestellen bij Elektrisch Varen

Bij ons kunt u snel en eenvoudig schakelaars voor uw boot bestellen. Wij hanteren een korte levertijd en bieden ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarnaast krijgt u als er iets niet klopt gewoon uw geld terug. 

Heeft u advies nodig? Stel ons gerust uw vragen. Wij delen graag onze kennis met uw en geven u tips over welke hoofdstroomschakelaar geschikt is voor uw boot! 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.