nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Omvormers / acculaders / MPPT


Elektrischvaren-Accu heeft een zeer compleet assortiment. Hieronder vindt u een ruim assortiment in omvormers, acculaders en MPPT voor zonne-energiee en energie opslag.

Zonnepanelen zetten daglicht om in energie. U wilt het hoogst haalbare rendement uit zonlicht, ook als deze beperkt is. De laadregelaars zijn geschikt voor alle soorten accu’s met spanningen van 12 V, 24 V of 48 V. De regelaars stemmen de zonne-energie af op de laadtoestand van de accu’s, zodat een extra lange levensduur van de accu wordt gegarandeerd. 

MPPT regelaars halen meer energie uit een zonnepaneel dan PWM regelaars.

Bij de MPPT modellen, (bijvoorbeeld de ‘MPPT 75/50’), staat het eerste cijfer voor maximale PV open circuit voltage. Het tweede cijfer staat voor maximale laadstroom. 
 

Easysolar

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing. Het product is eenvoudig te installeren, met een minimum aan bedrading.
 

ECOmulti

De ECOmulti kan aan de muur worden gemonteerd, is eenvoudig te installeren, eenvoudig te programmeren en eenvoudig te bedienen. Met een li-ion-opslagcapaciteit van 2,3 kWh en een 3 kVA bi-directionele omvormer is de ECOmulti minder afhankelijk van het stroomnet.
 

Fronius

Communicatieve inverters voor de bewoners/eigenaren.


Weergave:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Ook wij hebben een hekel aan spam.